Adverteren

Wilt u ook adverteren in de uitgaven van Albion Press?
Lees hier welke opties er zijn.

 

Dental Tribune

Dental Tribune is een internationale keten van tandheelkundige kranten en websites, waarvan de verschillende edities inmiddels meer dan 650.000 tandheelkundige professionals bereiken in 91 landen en in 25 talen.

De Nederlandse editie van Dental Tribune is bij uitstek een platform dat een gevarieerd en groot aantal tandheelkundig professionals bereikt. De krant verschijnt in een oplage van ca. 11.500 exemplaren en wordt gratis verspreid. Zowel de krant als de website biedt een visueel en inhoudelijk aantrekkelijke balans tussen productinformatie, klinische artikelen, interviews en reportages.

Dental Tribune is ook beschikbaar gemaakt voor de iPad. De iPad-editie is identiek aan de printversie maar biedt de lezer – en dus ook de adverteerder – iets extra’s, namelijk een directe link van de advertentie in de krant naar uw company profile of uw eigen website.

Met een advertentie in de krant of op de bijbehorende website bent u verzekerd van een zeer groot bereik onder tandheelkundig professionals.
Daarnaast biedt Dental Tribune unieke toegang tot een internationaal lezerspubliek.

Neem voor meer informatie over adverteren in Dental Tribune contact met ons op via onderstaand formulier.

Velden met een * zijn verplicht

Aanhef*

Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mail*     Telefoon

Bericht*

Neem contact met mij op per*

Medische Innovatie en Technologie (MIT)

Medische Innovatie en Technologie (MIT) is een nieuwe vakkrant voor de innovatieve ziekenhuisprofessional. Het eerste nummer is in september 2015 feestelijk gelanceerd.

De krant heeft een oplage van 6000 exemplaren en wordt elke twee maanden gratis verspreid onder chirurgen, anesthesiologen, radiologen, traumatologen, orthopeden, urologen en beleidsmakers in ziekenhuizen. Secundaire doelgroepen zijn operatieassistenten en anesthesiemedewerkers. MIT bestaat verder uit een tweewekelijkse nieuwsbrief, het nieuwsplatform www.imago-online en is tevens te vinden op Facebook en Twitter. MIT biedt een aantrekkelijke balans tussen nieuws, opinie, klinische artikelen, interviews en reportages. MIT onderhoudt goede banden met de industrie, maar is tegelijkertijd redactioneel afhankelijk, eigentijds en een tikje provocerend. MIT is ook te lezen op de iPad.

Voor u als potentiële sponsor of adverteerder biedt MIT een breed scala aan mogelijkheden. Zo heeft u, behalve adverteren, de mogelijkheid tot gesponsorde inhoud en het plaatsen van banners in onze online of print-uitingen.

Neem voor meer informatie over adverteren in MIT contact met ons op via onderstaand formulier.

Velden met een * zijn verplicht

Aanhef*

Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mail*     Telefoon

Bericht*

Neem contact met mij op per*